Tautas sporta programmas „Nāc un sporto!” ietvaros 3. oktobrī Reņķa dārzā notika noslēdzošais šīs sezonas „Nāc un sporto!” vidējo distanču skriešanas un nūjošanas posms.

Šajā sezonā norisinājās 7 posmi, kur kopumā piedalījās 150 dalībnieki un summā veica gandrīz 1000 kilometrus. Rezultātus skatīt ŠEIT!

 

Pēc skrējiena finiša ar nelielām piemiņas balviņām un atlaižu kartēm Ūdens Piedzīvojumu parka apmeklējumam tika apbalvoti dalībnieki, kuri šogad piedalījušies visvairāk posmos. Sieviešu konkurencē izturīgākās skrējējas bija Ināra Lepse, Daiga Galauska, Dagnija Grieze, Renāte Kalniņa, Baiba Mincenberga un Aija Vitka, bet vīriešiem izturīgākie bija Gundars Galauskis, Juris Baraus, Krists Leismanis, Aivars Mincenbergs, Sergejs Paipals Šulcs un Egīls Staris. Papildus tika apbalvotas šīs sezonas aktīvākās ģimenes Vitkas, Galauski, Grosbergi un Mincenbergi.

 

Pēc finiša katrs no skrējiena dalībniekiem saņēma atlaižu kuponu Ūdens Piedzīvojumu parkā, kā arī vēsajā vakarā bija iespēja pacienāties ar siltu putru un padzert siltu tēju, ko bija sarūpējuši skrējiena organizatori.

 

Sports ir daļa no veselīga dzīvesveida un Tautas sporta pasākums "Nāc un sporto!" ir iespēja ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam nodarboties ar fiziskām aktivitātēm.

 

Apskati foto no pasākuma ŠEIT un ŠEIT!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: