LBL 2. divīzijas čempionātu ar divām iespaidīgām uzvarām uzsākuši Ventspils Augstskolas basketbolisti – viņi tikuši pie panākumiem savā laukumā.

Vispirms bez variantiem jaņos tika atstāti Jēkabpils jaunieši, kurus ventspilnieki apspēlēja ar 105:80. Ar double double izcēlās Rihards Lomažs, gūdams 23 punktus un izcīnot 11 bumbu pie groziem. 18 punktu Jānim Staķavam.

Nākamajā dienā Ventspilī viesojās krietni pieredzējušākie komandas RNS-D/Līvāni basketbolisti, kas iepriekšējā vakarā viesos ar 90:76 bija pieveikuši Liepājas Lauvas 2. Aizbraukt no Kurzemes ar diviem panākumiem VeA tai neļāva. Viesiem izdevās uzvarēt tikai pēdējā ceturtdaļā, bet pirms tam jau bija izliets tik daudz, ka saglābt maču vairs nebija iespējams – ventspilnieki svinēja uzvaru ar 99:82. Šoreiz Lomaža rēķinā 37 punkti, bet Roberta Pāžes – 27.

Nākamais mačs jaunajiem ventspilniekiem paredzēts vien 13. oktobrī, kad viesos nāks pretī Mārupes komanda. A grupā pie divām uzvarām tikuši arī VEF kadeti, bet B grupas pagaidām vienīgajā mačā panākums Ogres komandai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: