Sestdien un svētdien Lietuvā, Kedaiņos risināsies Baltijas Basketbola līgas kausa izcīņa, kurā Latviju pirmo reizi pārstāvēs BK "Ventspils" basketbolisti.

Par sezonas pirmo Baltijas līgas trofeju bez pašreizējiem čempioniem ventspilniekiem un pagājušās sezonas otriem finālistiem "Prienai", kausa izcīņā piedalīsies arī igauņu "TU/Rock" un mājinieki "Nevežis". Tartu klubam pagājušajā sezonā izdevās izcīnīt trešo vietu, bet Kedaiņu basketbolisti palika ārpus izslēgšanas spēlēm, tā kā līgas kausa izcīņa ir iespēja pierādīt līdzjutējiem, ka šosezon mērķi ir krietni augstāki.

Ventspilnieki uz Kedaiņiem devās jau piektdien, lai laicīgi "piešautu" spēles zāles grozus. Komanda turnīru aizvadīs šobrīd maksimāli labākajā sastāvā, lai gan pēdējā mačā "Liepāja/Triobet" kausā malā savainojuma dēļ palika saspēles vadītājs Lorenco Viljams. Protams, ar komandu nav devies Mārtiņš Laksa, kurš laukumā varēs atgriezties vien ap gadumiju.

Sestdien kausa izcīņas pusfinālā (plkst. 19.30) BK "Ventspils" tiksies ar "TU/Rock», kas kurzemniekiem nāca pretī arī Liepājas turnīra finālā. Tajā uzvaru ar 71:64 svinēja ventspilnieki, izcīnot kausu, bet Kedaiņos mača uzvarētājs iegūs tiesības spēlēt finālā pret "Nevežis" un "Prienai" mača uzvarētāju. Svētdien plkst. 13.15 sāksies mačs par trešo vietu, bet 15.45 – fināls.

BBL Kauss, Kedaiņi

28.septembris
17:00 Nevezis and Prienai
19:30 Ventspils - TU/Rock
28.septembris
13:15 Spēle par 3. vietu
15:45 Fināls

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: