Par pēdējo spēlētāju, kas paliek aiz basketbola izlases duča, kļuvis BK Ventspils uzbrucējs Jānis Timma, taču šoreiz lēmumu vairāk pieņēma mediķi, nevis treneri.

Gatavošanās posma izskaņā Timma iedzīvojies deguna dobuma iekaisumā un paaugstinātā ķermeņa temperatūrā, tāpēc mediķi ieteikuši septiņas dienas lietot antibiotikas un ievērot īpašu atveseļošanos režīmu. Tā kā par basetbola spēlēšanu uz laiku nāksies aizmirst, arī Eiropas čempionātā basketbolistam debitēt nesanāks. Pats spēlētājs par to ir ļoti sarūgtināts, taču apzinās, ka iespējas palīdzēt vēl būs, ja vien viņa spēle turpinās progresēt.

Eiropas čempionātam komandas sastāvā iekļauti pieci garie spēlētāji – centri Mārtiņš Meiers un Andrejs Šeļakovs, spēka uzbrucēji Kaspars Bērziņš, Rolands Freimanis un Mareks Mejeris. Pēdējais var veikt arī trešā numura pienākumus. Ārējo līniju veido septiņi basketbolisti – Jānis Strēlnieks, Dairis Bertāns, Armands Šķēle, Jānis Blūms, Kristaps Janičenoks, Rihards Kuksiks un Jānis Bērziņš.

Eiropas čempionāts Slovēnijai Latvijas izlasei startēs 4. septembrī ar maču pret Bosniju un Hercogavinu. Vēl vienā grupā ar latviešiem ir Serbija, Melnkalne, Maķedonija un Lietuva.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: