Latvijas basketbola vicečempionu "Ventspils" spēlētājs Mārtiņš Laksa lauzis kāju un ierindā varētu atgriezties vien ap gadu miju, pavēstīja "Ventspils" valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics.

Laksa savainojumu guva trešdienas pārbaudes spēlē pret Kazahstānas ceturto spēcīgāko vienību "Kapshagay". Šo maču "Ventspils" uzvarēja ar 88:61.

Pleinics prata teikt, ka basketbolistam esot lauzts kājas apakšstilba viens no kauliem, līdz ar to savainojums esot nopietns, kas liegs spēlēt vairākus mēnešus.

Kluba valdes priekšsēdētājs atklāja, pa pagaidām pēc sastāva papildinājuma nelūkosies, jo ļaus sevi pierādīt jau esošajiem basketbolistiem. "Turpināsim tādi, kādi esam. Protams, Laksas trauma pasliktina situāciju, tāpēc tagad vajadzēs pamainīt taktiskos risinājumus, jo viņš bija stabils rotācijas basketbolists, turklāt viens no vīriešu izlases kandidātiem."

Pleinics pauda, ka komandas sastāvs nav gatavs līdz nav beidzies spēlētāju pāreju termiņš. Ja ar esošiem sastāva resursiem neizdosies Laksu aizstāt, tad "Ventspils" varētu lūkoties pēc papildinājuma.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: