Rīt plkst. 19 otro pirmssezonas pārbaudes spēli aizvadīs BK Ventspils, kas savā laukumā (Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē) tiksies ar Kazahstānas nacionālā čempionāta pagājušās sezonas ceturto spēcīgāko komandu BK Kapshagay.

Abu komandu atbildes spēle notiks piektdien plkst. 18 Kandavā. Nākošreiz mūsu basketbolistus Ventspilī redzēsim jau 5. septembrī, kad viņi mērosies spēkiem ar Kazahstānas vicečempioni Barsy Atyrou. Spēles sākums plkst. 19.

Pašlaik tiek plānots, ka mūsējie no 20. līdz 22. septembrim, ļoti iespējams, piedalīsies arī starptautiskā turnīrā Liepājā, bet jau pēc nedēļas viņiem ir paredzēts starts Baltijas Basketbola līgas kausa izcīņā. Jāatgādina, ka BK Ventspils pagājušajā sezonā triumfēja Baltijas Basketbola līgas čempionātā, tādējādi kļūstot arī par pirmo Latvijas komandu, kam kas tāds ir bijis pa spēkam.

BK Ventspils gaidāmās sezonas šī brīža sastāvs: Akselis Vairogs, Sandis Valters, Mārtiņš Laksa, Ronalds Zaķis, Dāvis Lejasmeiers, Jānis Timma, Māris Gulbis, Lorenco Viljamss, Kristofers Feibers un Artjoms Butjankovs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: