Noslēdzies 3. Trīsbumbu spēļu čempionāts, kurā pludmales volejbola turnīrā triumfēja Blāzmas komanda, bet par kopvērtējuma uzvarētāju kļuva Talsu Krauzers.

Tas, ka Krauzers izcīnīs pirmo vietu kopvērtējumā, kļuva zināms pēc pludmales volejbola kvalifikācijas mačiem, taču aktuāls bija jautājums, vai talsenieki pēc uzvarām futbolā un ielu basketbolā triumfēs arī bīčā. Pamazām kļuva skaidrs, ka pirmo vietu turnīra pēdējā mačā izspēlēs Krauzers un Blāzma. Abas komandas līdz šim mačam bija zaudējuši tikai setus, bet ne spēles, taču nezaudēto maču sēriju turpināt izdevās Blāzmai - panākums divos setos, uzvara volejbolā un otrā vieta kopvērtējumā.

Krauzers turnīru noslēdza ar divām pirmajā, vienu otro vietu un pārliecinošu uzvaru kopvērtējumā. Volejbolā trešo vietu izcīnīja ZS Krasti/Tārgale, taču līdz kopvērtējuma bronzai tārgalniekiem pietrūka punkta - ceturtā vieta. Trešie kopvērtējumā, neviena no turnīriem netiekot trjniekā, finišēja komandas Maskava spēlētāji. Piektajā vietā ierindojās Brīvostas pārvalde, bet olimpisko sešnieku noslēdza Bucher Shoerling.

Trešajās Trīsbumbu spēlēs piedalījās 17 komandas, kas bija jauns dalībnieku rekords.

3. Trīsbumbu spēļu kopvērtējums (vieta, komanda, punkti)

1.Krauzers 4

2.Blāzma 11

3.Maskava 17

4.ZS Krasti/Tārgale 18

5.Brīvostas pārvalde 18

6.Buchers Shoerling 19

7. Blackstreat Boys 19

8. Ventspils Mērnieks 23

9. Cigārs 31

10. Kurekss I 31

11. Jamacai West 32

12. FanSept 32

13. Ventspils Nafta Termināls 33

14. Inkubators 37

15. Jamacai East 39

16. JSK Gālene 47

17. Kurekss II 48

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: