Par Latvijas futbola Virslīgas labāko treneri jūlijā Latvijas Futbola federācijas un biedrības Latvijas futbola Virslīga balsojumā atzīts FK Ventspils galvenais treneris Jurģis Pučinsks.

Savukārt pie jūlija labākā spēlētāja titula žurnālistu balsojumā ticis Skonto FC vārtsargs Pauļus Gribausks.

 

Pučinsks par mēneša labāko treneri šosezon atzīts jau otro reizi. Pirmo reizi viņam šāda atzinība tika par maijā paveikto. Jūlijā Ventspils futbolisti Virslīgas čempionātā aizvadīja divas spēles, pirmajā no tām izbraukumā ar 3:2 apspēlējot Jūrmalas Spartaku, bet otrajā savā laukumā cīnoties neizšķirti (0:0) ar turnīra līderi Skonto FC. Uz šo brīdi ventspilnieki ar izcīnītajiem 29 punktiem 13 spēlēs ieņem trešo vietu čempionāta kopvērtējumā.

 

Savukārt mēneša labākais spēlētājs Pauļus Gribausks jūlijā nosargājis savus vārtus neskartus abās spēlēs – gan pret Rīgas Daugavu (5:0), gan pret FK Ventspils (0:0). Jāpiebilst, ka pēdējo divu sezonu laikā Gribausks ir pirmais vārtsargs, kas saņēmis Virslīgas mēneša labākā spēlētāja balvu.

 

Uz jūlija labākā spēlētāja balvu pretendēja arī ventspilnieks Jurijs Žigajevs, Ruslans Mingazovs (Skonto), Artūrs Karašausks (Skonto) un iepriekšējā mēneša labākais spēlētājs Andrejs Kovaļovs (Daugavpils Daugava).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: