FK Ventspils ceturtdiena Skonto stadionā aizvadīs UEFA Eiropas līgas 3. kvalifikācijas kārtas maču ar Izraēlas Haifas Maccabi, bet līdzjutējiem sarūpēts transports, lai arī no Ventspils varētu nokļūt uz šo maču.

Autobuss uz svarīgo maču ceturtdien uz Rīgu dosies pulksten 15 no Olimpiskā centra Ventspils viesnīcas stāvlaukuma, bet mačs Skonto stadionā sāksies pulksten 19. Kluba vadībā skaidro, ka spēlēt Rīgā bija nepieciešams, jo Ventspils stadionā futbola arēna vairs neatbilst Eiropas līgas 3. kvalifikācijas kārtas prasībām, turklāt apgaismojums nav ne vienīgā, ne galvenā problēma. Sīkāk ar prasībām var iepazīties šeit (Kategorija 3).

Maccabi Rīgā ieradās otrdien un Skonto zālienu sāka piešaut laicīgi. Kluba mājas lapā aizsargs Hens Ezra atzīst, ka apstākļi ir labi un izsaka cerības uz tādu pašu maču: «Centīsimies darīt visu, lai sasniegu sev vēlamo rezultātu, taču labi apzināmies, ka nav nekāda iemesla gaidīt vieglu pastaigu. Ventspils komanda noteikti ir spēcīgāka par Hazar, ko pieveicām iepriekšējā kārtā.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: