Aizvadītas 3. Trīsbumbu spēļu basketbola turnīra prieksšacīkstes, kas sarūpēja pārsteigumus, jo par godalgām cīnīsies vien divas no komandām, kas sešniekā iekļuva arī futbolā.

17 komandas bija sadalītas trīs grupās, kuru divas labākās komandas turpinās cīņu par basketbola medaļām. A grupā pārliecinošāko sniegumu rādīja Brīvostas pārrvalde, kas uzvarēja visās spēlēs, bet uz otro vietu tēmēja divas komandas - Mērnieks un Blackstreet Boys. Uzvara savstarpējā mačā cīņu par medaļām ļāva turpināt zēniem. B grupā uz otro vietu pretendēja pat trīs komandas, tāpēc atkal visu izšķīra savstarpējo spēļu rezultāti. Labāki tie bija FanSept komandai, kas atstāja aiz sevis futbola turnīra veiksminiekus Blāzmu un Jamaica West. Bez zaudējumiem cīnījās ZS "Krasti"/Tārgale spēlētāji, kuriem pagalam nesekmīgs bija futbola mači.

C grupā lieliski uzsāka futbola čempioni Krauzers, kuriem pirmo zaudējumu spēlēs tomēr sagādāja Maskava. Lai gan maskavieši pamanījās paklupt pret nestabili spēlējošo Kurekss I, uzvara pret talseniekiem ļāva izcīnīt pirmo vietu. Krauzers finišēja otrajā vietā un arī basketbolā cīnīsies par augstām vietām.

Basketbola turnīra izšķirošie notikumi risināsies 25. jūlijā - komandas trīs grupās cīnīsies par 1. - 6., 7. - 12. un 13. - 17. vietu.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: