3. Trīsbumbu spēļu futbola turnīrā noskaidrotas komandas, kas ierindojušās no 9. līdz 17. vietai, bet ceturtdien tiks noskaidroti arī godalgoto vietu ieguvēji.

Apskati foto!

Vispirms tika noskaidrota komanda, kas izcīnīja devīto vietu. Pēc viena apļa spēlēm trim no četrām komandām bija vienāds punktu skaits, bet labāki rādītāji savstarpējo maču vārtu attiecībā bija komandai Maskava. Tā arī ierindojās devītajā vietā, desmito izcīnīja komanda Cigārs, bet 11. Jamaica East, bet 12. palika Kurekss I.

Pēc tam savu turnīru noslēdza komandas, kas cīnījās par 13. - 17. vietu, un arī tajā viss izšķīrās pēdējā mačā. Inkubators pēdējā brīdī ar 2:1 izrāva uzvaru pret FanSept, taču uzvarai šajā mikroturnīrā ar to nepietika - nācās samierināties ar 14. vietu. 13. futbola finišēja ZS "Krasti"/Tārgale, tālāk sekoja FanSept, Gālene un Kurekss II.

Ceturtdien risināsies cīņas par 1. - 8. vietu, kurās piedalīsies Bucher Shoerling, Blackstreet Boys, VNT, Blāzma, Jamaica West, Mērnieks, Brīvostas pārvalde un Krauzers. Ar to arī futbola turnīrs būs galā un nāks kārta ielu basketbolam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: