Šīs sezonas panākumu sēriju pret Daugavpils Daugavu turpina FK Ventspils futbolisti, kas šoreiz čempionus pārspēja viņu laukumā - 1:0.

Vienīgie vārti tika gūti mača 12. minūtē. Laukuma centrā pie bumbas tika Eduards Suhanovs, bez lielām pūlēm tika galā ar pasīvi nospēlējušo daugavpilieti un tūlīt izdarīja lielisku piespēlu Vadimam Jančukam. Pieredzējušais Krievijas uzbrucējas ar vienu kustību novāca no sava ceļa Igoru Savčenkovu un no soda laukuma netverami sita vārtu tālajā stūrī. Mača turpinājumā vārtus gūt varēja abas komandas, taču precīzu sitienu vairs nebija.

Tā ventspilniekiem bija jau trešā uzvara pret Daugavpils Daugavu šajā sezonā. Sezonas pirmajā mačā ventspilnieki savā laukumā, otrajā puslaikā esot zaudētājos ar 1:3, tomēr prata izraut uzvaru 4:3. Savukārt kausa izcīņas pusfinālā FK Ventspils atkal savā laukumā daugavpiliešus nopēra ar 4:0.

Virslīgas čempionātā ventspilnieki ar Skonto dala pirmo vietu - abām komandām ir 24 punkti. Par punktu mazāk sakrājusi Rīgas Daugava, 20 punkti daugavpiliešu kontā, 19 izcīnījuši Spartaka futbolisti, 17 - Liepājas metalurgs, kas 26. jūnijā viesosies Ventspilī.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: