22. jūnijā, īsi pirms Līgo svētkiem, Piedzīvojumu parkā startēs Piedzīvojumu parka pusmaratons. Skrējieni notiks ne tikai 21 km pusmaratona distancē, bet arī 10 km un 5 km distancēs. Kā ierasts, būs arī nūjošanas distance (5,3 km) un bērnu skrējiens.

Lielais starts pusmaratonam, tautas skrējienam un nūjošanai tiks dots tradicionāli pl.15.00, pirms tam plkst. 12.00 skries bērni (arī šogad bērnu skrējienam ir noteikts 400 dalībnieku limits), bet plkst. 14.00 būs sadraudzības skrējiens. Apbalvošanas ceremonija plānota pl.18.30. Pēc sacensībām, no plkst. 20.00 sacensību dalībnieki un organizatori izklaidēsiesVentspils Pludmales Akvaparkā.

 

Savā būtībā Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons ir orientēts uz visplašāko publiku, kur sev piemērotu distanci atradīs ikviens, kuram tuvas sportiskās aktivitātes - gan profesionāli sportisti, gan hobija līmeņa skrējēji, gan ģimenes ar bērniem, kas meklē aktīvās atpūtas iespējas brīvdienās. Šīs ir vienīgās sacensības, kurās vari ņemt dalību kopā ar pasaules līmeņa zvaigznēm.

 

Šogad Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratonu ar savu klātbūtni pagodinās ne tikai pašmāju labākie garo distanču skrējēji, bet arī vairāki augsta līmeņa sportisti no tādām valstīm kā Kenija, Baltkrievija, Lietuva.

Piedzīvojumu parka pusmaratons solās būt tik tiešām ātrs un pie labvēlīgiem apstākļiem trases rekordam ir jākrīt! Turklāt, ja kādam no pašmāju sportistiem izdosies labot Latvijas rekordu pusmaratona distancē, organizatori papildus pasniegs 500 EUR.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: