Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādes pirmajā sacensību dienā Ventspils komanda uzrādījusi augstvērtīgus rezultātus un Ventspils tikusi kopumā pie četrām zelta medaļām – trijām svarcelšanā un vienas jātnieku sportā.

Svarcelšanā svara kategorijā līdz 56kg 1. vietu ieguvis Dairis Tropiņš. Šajā pašā svara kategorijā 3. vietu ieguva ventspilnieks Toms Upenieks. Savukārt svara kategorijā līdz 62 kg. uzvaru izcīnīja Ritvars Suharevs, bet meiteņu konkurencē zeltu izcīnīja Rebeka Koha.

 

Jātnieku sportā zelta medaļu konkurā Ventspils komandai izcīnījaGelintas Egendorfas audzēkne Kate Prizeva ar zirgu Lēdija.

 

Pirmā sacensību diena tuvojas izskaņai, bet priekšā vēl vērienīgais Olimpiādes atklāšanas pasākums. Atklāšanas ceremonija sāksies ar Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādes delegāciju gājienu no Lielā laukuma plkst. 21.00. Pēc gājiena Olimpiskā centra „Ventspils” stadionā sāksies svinīga ceremonija ar tradicionālajiem olimpiskajiem rituāliem. Pasākumā skatītājus ar priekšnesumiem priecēs mūzikas grupa „PER”, „Pulsa efekts”, kā arī ielu vingrotāji. Ceremonija noslēgsies ar skaistu uguņošanu.

Apskati foto no jātnieku mačiem

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: