BK Ventspils centrs Mārtiņš Meiers karjeru turpinās Vācijas Bundeslīgas klubā Mitteldeutscher BC, ar kuru līgums noslēgts uz divām sezonām.

Meiers Ventspilī aizvadījis vairākas sezonas, vienā no tām kādu laiku pagūstot patrenēties un uzspēlēt arī pašreizējā Mitteldeutscher trenera Silvano Poropata vadībā. Tieši Poropats bija pirmais treneris, kurš Mārtiņam atvēlēja ilgākas spēļu minūtes arī svarīgos mačos, bet tagad, kad centrs izaudzis jau līdz Latvijas izlases līmenim, viņš atkal grib basketbolistu redzēt savā komandā. «Es viņu faktiski iemetu aukstā ūdenī, bet Mārtiņš savu darbu paveica ļoti labi,» pirmo iepazīšanos ar Meieru komentē pats treneris.

 

Mitteldeutscher BC komandā aizvadītajā sezonā, atbilstoši vācu klubu basketbola tradīcijām, bija liels skaits leģionāru – pieci amerikāņi, serbs, islandietis, Haiti spēlētājs ar Kanādas pasi. Jādomā, arī nākamajā sezonā Meiers nebūs vienīgais un ne pat viens no dažiem viesspēlētājiem. Vēl jo vairāk tāpēc, ka Mitteldeutscher BC šī sezona nebija no tām labākajām. Lai gan komanda noturējās Bundeslīgā, kurā atgriezās tikai šajā sezonā, tā finišēja vien 16. vietā 18 komandu konkurencē.

 

BK Ventspils šī vasara solās būt sevišķi interesanta, jo Meiers nav vienīgais spēlētājs, kuram beidzies līgums, tāpēc nav izslēgtas visai būtiskas sastāva izmaiņas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: