Ventspils Piedzīvojumu parka BMX trasē 21. un 22.augustā, notiks divas nozīmīgas sacensības BMX, kurā plāno startēt gan braucēji no Latvijas, gan kaimiņvalsts Lietuvas.

Sestdien, 21.augustā, jau trešo reizi sportisti cīnīsies par Aivara Lemberga personīgajām balvām. Sacensību sākums plkst. 15:00. Savukārt svētdien, 22.augustā, no plkst. 12:00 BMX trasē varēs vērot braucēju cīņu par „Ventspils BMX kausu 2010”.

Abās dienās sacensības norisināsies vecuma grupās no 6 līdz 18 gadiem, kā arī elites, krūzeru un masteru grupās. Tāpat sacensībās būs atsevišķas grupas meiteņu konkurencē. Sacensībās uz starta tiks izlaisti visi braucēji – gan ar, gan bez licencēm. Ar sacensību nolikumu var iepazīties mājas lapā www.piedzivojumuparks.lv .

Ventspils BMX trase Piedzīvojumu parkā tika atklāta 2007.gada sākumā un tās galvenais veidotājs bija Latvijā BMX aprindās labi pazīstamais sportists – treneris Ivo Lakučs. Šogad trasē notika nelieli pārbūves darbi un nu tā kļuvusi sarežģītāka un prasa no braucējiem daudz lielāku profesionalitāti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: