Aizvadīti pirmie mači Trīs bumbu spēļu BK Ventspils strītbola turnīrā, kuru pagaidām lieliski aizvada Tex Mex un Brīvostas pārvaldes komandas – sešas uzvaras tik pat spēlēs.

Par lielāko panākumu Tex Mex jāuzskata pagājušā gada čempionu A10 apspēlēšana. Šo panākumu nodrošināja Pētera Rudzāja precizitāte no tālās distances – pēdējos uzbrukumos trīs no trim un Tex Mex svin uzvaru 12:10. Otrajā kārta šiem ēdinātājiem gan stāv pretī vairākas smagas cīņas, tā kā saukt par basketbola posma uzvarētājiem jau tagad viņus, protams, nevar.

Tas pats sakāms par Brīvostas pārvaldes komandu, kurai krienti nācās pasvīst vairākās spēles arī pirmajā posmā, taču allaž izdevās noslēgt mačus savā labā. Otrajā posmā priekšā cīņas gan ar A10, gan Tex Mex, kas solās būt sevišķi interesantas.

Kafejnīcai A10 piecās spēlēs tikai viena neveiksme, tāpēc līdzšinējie Trīs bumbu čempioni noteikti ir pretendenti uz uzvaru basketbola turnīrā. Ne tik sekmīgi ielu basketbolā veicas minifutbola uzvarētājiem Jamaica West – piecās spēles trīs uzvaras. Protams, visas iespējams situāciju uzlabot otrajā spēļu dienā (tas ir šodien), taču tik pat viegli situāciju arī ir vēl vairāk sabojāt, jo šajā posmā daudzas komandas rāda līdzīgu sniegumu.

BK Ventspils strītbola turnīra otrā dienā jau šodien, bet mači, kā ierasts, sāksies pulksten 18.

Apsakti pirmā posma foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: