Aizvadītas Latvijas kausa izcīņas futbolā astotdaļfināla spēles, kas beidzās bez lieliem pārsteigumiem. Favorītu statusu apstiprināja arī ventspilnieki.

Mūsējiem pretī nāca Daugavpils Daugavas jaunā maiņa BFC Daugava, kas ir viena no 1. līgas līderiem. Ventspilnieki jau sākumsastāvā laukumā sūtīja vairākus rezervistus, kuri rezultātu atklāja jau trešajā minūtē. Tiesa, pie vainas bija spēlētājs, kuru par rezervistu nosaukt vis nevar – no tālas distances spēcīgs un precīzs sitiens padevās Daniilam Turkovam.

Pirmajā puslaikā vārtu vairs nebija, bet otrajā mājinieki pat pamanījās apdraudēt Vitālija Meļņičeno sargātos vārtus, tomēr nesekmīgi. Mača 75. minūtē Oļegs Žatkins panāca jau 2:0, realizējot izgājienu vienatnē pret vārtsargu. Savukārt jau kompensācijas laikā Edgars Vērdiņš arī trešo reizi raidīja bumbu daugavpiliešu vārtos – 3:0.

«Pārliecinoši paveicām svarīgāko darbu – iekļuvām kausa izcīņas ceturtdaļfinālā. Bija skaidrs, ka vienkārši tas nenāksies, jo šajā spēlē gribēju izmantot pēc iespējas mazāk pamatsastāvā spēlētāju. Pirmkārt, pavisam nesen aizvadījām smagu spēli ar Molde, otrkārt, mača dienā pārbrauciens līdz Daugavpilij arī nav vienkāršs. Tas arī izdevās, tiesa varējām jau visu atrisināt pirmajā puslaikā un otro aizvadīt pavisam mierīgi. Tomēr nedomāju, ka kādam mača gaitā radās šaubas par mūsu pārākumu,» kluba mājas lapā citēts komandas galvenais treneris Jurģis Pučinskis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: