Sestdien, 31.jūlijā, jau trīspadsmito reizi norisinājās motosporta sacensības „A/s "Ventbunkers” Lielā balva Supermoto Ventspils 2010”, kas vienlaicīgi bija arī Latvijas čempionāta posms.

Supermoto sacensības iegūst arvien lielāku popularitāti savas skatāmības un pieejamības dēļ. Sacensību vajadzībām trase tika ierīkota stāvlaukumā pie Pludmales akvaparka.

Apskati fotogrāfijas!

Dalībnieki trasē devās ar krosa motocikliem, kas gan aprīkoti ar šosejas moču riepām.

Uz sacensībām Ventspilī ieradās speciāli šīm sacensībām uzaicināti visi labākie motokrosisti un šosejas speciālisti, turklāt tradicionāli mači bija ar starptautisku piesitienu – piedalījās ātrākie igauņu sportisti Martins Leoks un Taavi Nassars, lietuvieši Aurelius Tamonis un Dinas Pozņakas u.c.  Protams, bija arī pazīstami Latvijas krosa meistari – Lauris Freibergs, Agris Ļitvinovs, Dāvis Ivanovs, Niks Apfelbaums un motokluba "Rodeo" gvarde Toms Macuks un Pēteris Vočtavs.

Bez spraigajām cīņām uz asfalta bija arī kultūras un izklaides programma, kas paredzēta uz lielās skatuves. Par smagāku roku rūpējās grupa "COLT", kas ir leģendārās grupas OPUS PRO līdera Harija Zariņa jaunākais projekts, par labsajūtu 80.gadu stilā rūpēsies DJ JAPĀNIS.

Bija arī neiztrūkstošais motošovs, kurā savu māku rādīja "stunt riding" meistari jeb ielas moču triku kaskadieri. Viens no viņiem - Jānis Rozītis, kurš ir absolūtais Baltijas un Krievijas čempions un devītais meistarīgākais pasaulē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: