31. jūlijā - 1. augustā Ventspilī norisinās starptautiskas sacensības svarbumbu celšanā - Atklātās Eiropas meistarsacīkstes U-18 un tradicionālais ikgadējais turnīrs svarbumbu celšanā "VENTSPILS ATLANTS".

Atklātajās Eiropas meistarsacīkstēs piedalīsies jaunieši un jaunietes līdz 18 gadu vecumam. Pašreiz pieteikumi par piedalīšanos meistarsacīkstēs saņemti no Krievijas, Kazahstānas, Latvijas, Lietuvas, Igaunijas izlases komandām. Plānots, ka atsevišķi sportisti piedalīsies no Ukrainas, Baltkrievijas, Somijas.
 
Savukārt starptautiskais turnīrs "VENTSPILS ATLANTS" tiek organizēts jau septīto reizi. Pēdējos gados tas kļuvis par vienu no populārākajiem pasākumiem svarbumbu sportā pasaulē. 2008.gadā turnīrā piedalījās pārstāvji no 12 valstīm, 2009.gadā - sportisti no 14 valstīm. Turnīrā sacensības norisināsies jauniešiem un jaunietēm līdz 18 gadiem, sievietēm un vīriešiem amatieriem un profesionāļiem. Šādi demokrātiski sacensību nosacījumi dod iespēju piedalīties turnīrā visiem sportistiem, kam interesē svarbumbu celšana. Turnīra programmā ir iekļautas sacensības, spēka fitnesa demonstrēšana un žonglēšana ar svarbumbām. Turnīrā gaidāma plaša sportistu pārstāvniecība no visiem Latvijas reģioniem!
Sacensību sākums 31.jūlijā plkst. 12:00 un 1.augustā plkst. 11:00 Sporta namā "Centrs". Sacensību apmeklējums skatītājiem ir bez maksas.

Sacensību norisi Ventspilī atbalsta Ventspils pilsētas dome, Olimpiskais centrs "Ventspils", SIA „VESELĪBAS PASAULE”.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: