Pēdējā laikā daudz ir snidzis un putinājis, tādēļ pastiprinātā režīmā tiek tīrītas ielas.

15. februārī, pilsētā strādā 21 traktortehnikas vienība un 5 smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega lāpstām un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtām.

Smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega lāpstām un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtām, veic galveno pilsētas ielu brauktuvju attīrīšanu un kaisīšanu ar tehnisko sāli, savukārt traktortehnikas vienības veic mazākas nozīmes pilsētas ielu tīrīšanu, kā arī tīra publiskos stāvlaukumus, daudzdzīvokļu māju iekšpagalmus, ielu stāvlaukumus un iebrauktuves. Ja pastiprināta snigšana neturpināsies, tad plānots, ka pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” pārraudzībā esošās teritorijas tiks atbrīvotas no sniega līdz 16. februāra rītam.

Kad situācija pilsētā ir sakārtota un papildus nav snidzis, dežūrrežīmā atrodas 3 smagās automašīnas ar sniega lāpstām un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtām.

Lai organizētu sniega izvešanu teritorijās, kas nav pašvaldībai piederošas, iespējams zvanīt uz pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts". Tālrunis uzziņām: 63622681.Tāpat pa šo tālruni iedzīvotāji var informēt pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" par neattīrītajām teritorijām.

Atgādinām, ka par privāto teritoriju un daudzdzīvokļu māju iekšpagalmu tīrīšanu atbildīgi ir namu apsaimniekotāji.

Pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” aicina iedzīvotājus būt saprotošiem un turpinās informēt par aktualitātēm, kas saistītas ar sniega tīrīšanu Ventspils pilsētā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: