Šorīt apgrūtināta braukšana uz valsts galvenajiem autoceļiem ir visā valstī, vien atsevišķos posmos Latgalē un Vidzemē ir apmierinoši braukšanas apstākļi, liecina "Latvijas Valsts ceļu" aktuālā informācija.

Autoceļi ir sniegoti, uz tiem veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa. Vairākās vietā apgrūtināta braukšana arī uz Ventspils - Rīgas šosejas. Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Aizkraukles, Bauskas, Cēsu, Dobeles, Jelgavas, Jēkabpils, Kuldīgas, Liepājas, Madonas, Ogres, Saldus, Talsu, Tukuma un Ventspils apkārtnē.

Ainažu un Valmieras virzienā braukšana ir apgrūtināta visā ceļu garumā. Snieg neliels sniegs, un brauktuves ir sniegotas, veidojas apledojums, un ir slidens. Uz Veclaicenes šosejas apgrūtināta braukšana ir posmā Rīga-Vangaži.

Liepājas virzienā, no Skrundas līdz Liepājai, braukšanu apgrūtina sniegs un apledojums.

Bauskas virzienā braukšana ir apgrūtināta no Iecavas līdz Bauskai. Uz ceļa veidojas apledojums, vietām arī "melnais ledus".

Jelgavas virzienā apgrūtināta braukšana ir posmā Jelgava-Meitene. Brauktuves vietām ir sniegotas un slidenas.

Daugavpils virzienā apgrūtināta braukšana ir no Rīgas līdz Ogrei un no Nīcgales līdz Paterniekiem. Autoceļš vietām apledo un ir sniegots.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: