AS ,,Latvenergo”, īstenojot jau otro atbalsta kampaņu, 2012. gadā turpina atbalstīt sociāli mazaizsargātās mājsaimniecības, izsniedzot tām dāvinājumu - ,,Elektrības norēķinu karte – 53,70LVL”.

No pirmās sociālā atbalsta kampaņas Ventspils pilsētas Sociālajam dienestam vēl ir palikušas 130 elektrības norēķinu kartes, kuras pašlaik Sociālajā dienestā var saņemt trūcīgo ģimeņu (personu) mājsaimniecības (izņemot trūcīgas ģimenes ar bērniem) un maznodrošināto ģimeņu mājsaimniecības, kuras vēl nav saņēmušas nevienu dāvanu karti.

Uzsākoties otrajai AS ,,Latvenergo” kampaņai, Sociālais dienests no Latvijas Pašvaldību savienības saņēma 519 dāvanu kartes, kuras atbilstoši līgumam tiek izsniegtas šādām mājsaimniecībām - trūcīgām ģimenēm ar bērniem (arī tām, kuras pirmajā atbalsta kampaņā vienu dāvanu karti jau saņēmušas), ģimenēm, kurās ir bērns invalīds, audžuģimenēm un aizbildņu ģimenēm, kurās ir bērns( –i), kā arī daudzbērnu ģimenēm, kuras nav saņēmušas tarifa kompensāciju 2400 kWh patēriņam no AS „Latvenergo”.

Dāvanu kartes augstāk minētās mājsaimniecības varēs saņemt līdz 2013. gada 31. martam.

Kā jau iepriekš ziņots, tagad elektrības norēķinu karti var saņemt arī tās mājsaimniecības, kurām nav noslēgts elektroenerģijas piegādes līgums ar A/S ,,Latvenergo” . Pašlaik dāvanu kartes var attiecināt arī uz kartes saņēmēja norādīto elektroenerģijas piegādes līgumu, kas slēgts ar privātpersonu mājoklī, kurā dāvanu kartes saņēmējs dzīvo un lieto elektroenerģiju. Šajā gadījumā noteikti jābūt noslēgtam īres līgumam ar mājokļa īpašnieku.

Nākot uz Sociālo dienestu, jāņem līdzi personu apliecinošs dokuments, savs AS "Latvenergo" klienta līgums vai Latvenergo Klienta karte (lai noskaidrotu klienta līguma numuru) un, ja ģimenei (personai) nav noslēgts līgums ar AS ,,Latvenergo”, jāzina elektroenerģijas piegādes līguma numurs, kas slēgts ar privātpersonu mājoklim, kurā dāvanu kartes saņēmējs dzīvo un lieto elektroenerģiju. Šajā gadījumā Sociālajā dienestā ir jāuzrāda arī īres līgums, kas noslēgts ar mājokļa īpašnieku.

Līdz šim Ventspils pilsētas Sociālais dienests ir izsniedzis jau 3015 elektrības norēķinu kartes.

Papildus informāciju par abu veidu dāvanu karšu saņemšanu iespējams saņemt, vēršoties personīgi Sociālajā dienestā Raiņa ielā 10 vai Sociālā dienesta Pārventas filiālē Talsu ielā 39, kā arī zvanot uz tālruņiem 63601210 vai 63663001.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: