Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Reiss pārņem arī novadu

No 17. oktobra novada maršrutos kursēs pilsētas pašvaldības SIA Ventspils reiss autobusi. Pasažieru pārvadājumu firma M&D pēkšņi paziņojusi par savas darbības pārtraukšanu un ir uz bankrota robežas.

Priekšroka adopcijā veselajiem un mazajiem

Par spīti krīzei, interese par adopciju nav mazinājusies, saka Ventspils Bāriņtiesas priekšsēdētāja Zaiga Rudņicka. Biežāk adoptētāji izvēlas meitenītes. Latvijā lielākas izredzes nokļūt mīlošā ģimenē ir bērniem līdz trīs gadu vecumam.

2.lpp. Viedoklis: "Trīs pamatakmeņi", laikraksta "Ventas Balss" galvenā redaktore Gundega Mertena

"Patiesībā pamatu stabilitātei, kas notur mūsu dzīvi, nemaz nevajag daudz. Pietiek ar trim dārgakmeņiem - ģimeni, darbu un laimi."

3.lpp.

Pret kaktu dakteri kriminālprocess

Policija sākusi izmeklēšanu pret izbijušo dakteri Gunti Ezergaili, kurš, izmantojot vecu cilvēku naivumu, izvīlis no viņiem prāvas naudas summas.

Vienojas par nacionālo koalīciju

Zatlera Reformu partija un Vienotība beidzot pieņēmušas lēmumu veidot koalīciju ar nacionālo apvienību Visu Latvijai!–TB/LNNK, par premjeru virzot Valdi Dombrovski. Visvairāk balsu ieguvušais Saskaņas centrs un Saeimā vismazāk pārstāvētā Zaļo un Zemnieku savienība tiks atstāti opozīcijā.

4.lpp. Novadā

Mūsu zemnieki protestē vien domās

Šodien uz plānotajām zemnieku protesta akcijām, kas notiks Briselē, Rīgā, Viļņā un Tallinā, mūspuses zemnieki nedosies. Pārsvarā viņi protesta akcijas atbalstīs vien domās.

Padomus dārzkopjiem oktobrī sniedz stādu audzētavas "Sarmas 7" dārznieks Nils Taube

5.lpp. Darbs un nauda

Vajadzīgi metinātāji. Pieņem arī sievietes

Vairākām Ventspils ražotnēm vajadzīgi kvalificēti metinātāji. Vietējā darba tirgus iespējas daudzi vērtē kā praktiski izsmeltas, cerot uz citu pilsētu darbaspēku. Metināšanas iecirkņos darbā gatavi pieņemt pat sievietes.

«Konventus» aiziet

Ventspilī un ārpus mūsu pilsētas robežām labi pazīstamais metālapstrādes uzņēmums SIA Konventus pārdod savu kustamo īpašumu maksātnespējas dēļ. Grūtus laikus piedzīvo arī citi šīs nozares uzņēmumi.

 

6.lpp. Sports

Jaunā un perspektīvā Paula Tomsone

Basketboliste Paula Tomsone nu jau pāris gadu dzīvo un trenējas Rīgā. Tikai 16 gadu vecās ventspilnieces kontā ir jau divi Eiropas čempionāti, pēdējais bija šogad kopā ar U18 izlasi, kurā Latvijas izlase izcīnīja trešo vietu B divīzijā.

Volejbolistiem divas identiskas uzvaras

Talsu kausa izcīņā volejbolā pie pirmajiem diviem panākumiem ticis volejbola klubs Ventspils, kas pieveica savus pretiniekus grūtās piecu setu cīņās.

 

7.lpp. Studentu pilsēta

Studentu interešu kaleidoskops

Jaunais studiju gads rit pilnā sparā – jau pagājis vesels mēnesis. Lai arī Ventspils Augstskolas studenti katru dienu cītīgi un reizēm varbūt ne tik cītīgi apgūst izvēlētās zinības un soli pa solim tuvojas iecerētajam diplomam, daudziem no viņiem izdodas atrast laiku arī vaļaspriekiem.

Domas lidojums: «Vaļasprieks – laimes garants», Anda Sāre, VeA Tulkošanas fakultātes 4. kursa studente

«Tiek uzskatīts, ka laimīgs cilvēks ir tas, kurš ar savu vaļasprieku var nopelnīt pietiekoši daudz naudas, lai nebūtu jāstrādā. Un nākošais šo laimīgo cilvēku sarakstā var būt ikviens no mums.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: