Olimpisko centru „Ventspils” Jelgavas domes priekšsēdētāja vietnieka Aigara Rubļa vadībā apmeklēja septiņi Jelgavas pašvaldības pārstāvji, lai iepazītos ar Ventspils pieredzi sporta darbā.

Ar sporta darbu viesus iepazīstināja Olimpiskā centra „Ventspils” valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis. Jelgavas pašvaldību pārstāvēja dažādi sporta nozares darbinieki – sporta organizatori, tehniskie un finanšu darbinieki. No Ventspils puses tikšanās reizē piedalījās Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieks sadarbības jautājumos Guntis Blumbergs, izpilddirektora 1. vietniece Rita Ozoliņa, kā arī Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja Daina Paipala. Pēc diskusijas viesi klātienē iepazinās ar Olimpiskā centra „Ventspils” sporta un atpūtas bāzēm.

Viesi galvenokārt pārstāvēja „Zemgales Olimpisko centru, kurš tika atklāts 2010. gadā, tāpēc jelgavniekiem bija svarīgi iepazīties ar OC „Ventspils” pieredzi sporta darba organizēšanā, jo tas darbojas jau 13 gadus un šajā laikā uzkrāta liela pieredze.

Plānots, ka Ventspils pārstāvji dosies atbildes vizītē uz Zemgales Olimpisko centru, lai iepazītos ar jelgavnieku pieredzi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: