Sestdien Pulkveža un Virves ielu krustojumā pulcējās privātmāju rajonu – Gāliņciema, Žāžciema un Krēķciema – iedzīvotāji, lai piedalītos svētkos, kas tika rīkoti par godu šo ciemu labiekārtošanai.

Fotogrāfijas no pasākuma.

Svētkus ar svinīgu uzrunu atklāja Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, atgādinot iedzīvotājiem, kas vairāku gadu garumā jau ir izdarīts un kas vēl tiks darīts, lai nodrošinātu iedzīvotājus ar visiem nepieciešamajiem komunālajiem pakalpojumiem un sakārtotu apkārtējo pilsētvidi.

Diemžēl slimības dēļ uz pasākumu nevarēja ierasties, bet sirsnīgus sveicienus visiem klātesošajiem sūtīja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Raimonds Vējonis.

Žāžciema svētkos ar jautriem stāstiem no savas dzīves bija ieklīdušas arī Skaidrīte un Mildiņa jeb Jānis Jarāns un Dainis Porgants. Savukārt drosmīgākie kādu valsi varēja uzdejot kapelas „Hāgenskalna muzikanti” koncerta laikā. Tāpat svētku reizē interesentiem bija iespēja iepazīties ar pašvaldības SIA „ŪDEKA” tehniku, pārbaudīt savu veiklību ūdens nešanas, liešanas un dzeršanas sacensībās, kā arī apmeklēt radošo darbnīcu, kur zaķu mamma kopā ar mazākajiem svētku dalībniekiem veidoja mākslas darbus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: