Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 25.aprīļa plkst. 6.30 līdz 26. aprīļa plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona pārvalde saņēma 12 izsaukumus –  piecus uz ugunsgrēku dzēšanu, sešus uz glābšanas darbiem, bet vēl viens izsaukums bija maldinājums.

Plkst. 17.47 saņemts izsaukums uz Inženieru ielu, kur dega šķūnis 25m2 platībā. Ugunsdzēsēji glābēji ugunsgrēkā nosargāja blakus esošo dzīvojamo māju, pie kuras piebūvēts šķūnis, kurā izcēlās ugunsgrēks. Plkst. 18.43 ugunsgrēks likvidēts.

Plkst. 22.41 VUGD saņēma izsaukumu uz Robežu ielu, kur divstāvu dzīvojamās mājas otrajā stāvā dega sadzīves tehnika un sadzīves mantas 25 m2 platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no mājas evakuējās viens cilvēks. Plkst. 23.50 ugunsgrēks likvidēts.

Šorīt plkst. 03.56 saņemts izsaukums uz Ventspils novada Tārgales pagastu, kur dega divstāvu dārza māja pilnā 70 m2 platībā. Plkst. 6.29 ugunsgrēks likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā 40 izsaukumus – 10 uz ugunsgrēku dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet 12 izsaukumi bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Kofers Pirms 1 nedēļas, 3 dienām

    Diemžēl bijām liecinieki šai nelaimei Tārgales pagastā. Ugunsdzēsēji atbrauca jau tad, kad viss bija jau nodedzis. Šis ir tas skumajais stāsts, kad Tārgalē ugusdzēsēji ir likvidēti un no Ventspils kamēr atbrauc jau principā var nodzēst tikai pelnus... Diemžēl tādā laikā tagad mēs dzīvojam. Nepamet sajūta, ka tu esi pilnībā visiem nesvarīgs. Tai vietā ir vairāku simtu māju un visas ir pakļautas šādam iznākumam. Ja sāksies ugunsgrēks, tad neviens tev nepaspēs palīdzēt.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: