26. janvārī, Ventspilī viesojās labklājības ministrs Uldis Augulis ar delegāciju. Vizīte sākās Ventspils valstspilsētas pašvaldības domē, kur ministrs tikās ar domes priekšsēdētāju, vadību un sociālās jomas pārstāvjiem.

Tikšanās laikā domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš iepazīstināja ministru ar pilsētas jaunajiem objektiem, uzņēmējdarbības un nodarbinātības veicināšanas atbalsta programmām, savukārt Sociālā dienesta vadītāja Una Lapskalna informēja par sociālās nozares aktualitātēm pilsētā.

Pēc tikšanās Ventspils domē ministrs apmeklēja Atbalsta centru ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām “Cimdiņš”, kur iepazinās ar centra darbības principiem, piedāvāto pakalpojumu klāstu un nākotnes plāniem. Apmeklējot Bērnu aprūpes centru “Namiņš”, ministrs tika iepazīstināts ar pērn oktobrī atklāto ēku Skroderu ielā 13/13A, kurā dzīvo bērni, kuri palikuši bez vecāku gādības.
 
Ministrs U. Augulis: “Ventspils pašvaldības ieguldītais darbs sociālajā jomā ir nozīmīgs. Daudzi var ņemt piemēru, lai sasniegtu rezultātus. Paldies visiem nozares darbiniekiem, sociālā dienesta darbiniekiem, iestāžu darbiniekiem par to, ko viņi ir darījuši, dara un darīs!”

Vizītes noslēgumā ministrs apmeklēja tehnoloģiju uzņēmumu SIA “Azeron” un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras, Nodarbinātības valsts aģentūras, Valsts darba inspekcijas un Bērnu aizsardzības centra Ventspils vienoto klientu apkalpošanas centru.

Oficiālās vizītēs U. Augulis Ventspilī ir viesojies jau iepriekš – 2010. gadā esot satiksmes ministra amatā un 2015. gadā esot labklājības ministra amatā. Ministru vizītē pavadīja ministra biroja pārstāvji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: