12. decembrī, Kurzemē spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra izsludinātais oranžā līmeņa brīdinājums par stipru sniegu un puteni. Ventspils Komunālā pārvalde aicina ziņot par manītajiem bojājumiem un nolūzušiem koku zariem.

Sniega un sniegputeņa dēļ visā valstī ir apgrūtināti braukšanas apstākļi, īpaši apgrūtināti tie ir Ventspils šosejas (A10) posmā no Kūdras līdz Usmai, savukārt Talsu apkārtnē ir kritiski slikti braukšanas apstākļi, VSIA Latvijas Valsts ceļi aicina neplānot braucienus un patlaban ceļā tur nedoties. Meteorologi brīdina, ka Kurzemē snigšana un putināšana turpināsies arī dienas laikā, savukārt valsts centrālajā daļā ir iespējams apledojums.

Ventspils Komunālā pārvalde aicina ziņot par vētras radītiem postījumiem un lūzušiem koku zariem, zvanot pa tālruni 63624269, Ventspils Komunālās pārvaldes Facebook.com lapā, vai arī Ventspils Pašvaldības policijas diennakts dežūrdaļai - 28680808. Iedzīvotāji tiek aicināti nenovietot automašīnas stāvēšanai zem kokiem vai to tuvumā, būt uzmanīgiem un bez vajadzības nekur nedoties. Autovadītājiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties ceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci ar priekšā braucošajiem transportlīdzekļiem.

Diennakts dežūrdienestu tālruņi ārpus Komunālās pārvaldes darba laika un brīvdienās:
- Par bojājumiem pilsētas apgaismojumā: SIA ''Volts-1'' (tel.25443999);
- Par bojājumiem luksoforu darbībā: SIA ''Volts-1'' (tel.29490559);
- Par nolauztām vai apgāztām ceļa zīmēm: SIA ''TIKEM'' (tel.29231532);
- Par ielu uzturēšanu: PSIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'' dežurējošais uzraugs (tel. 26124782);
- Par nolūzušiem kokiem vai koku zariem pilsētas ielās: pašvaldības iestāde "Ventspils pašvaldības policija" (tel. 28680808);
- Uz ielām nobraukti vai klejojoši dzīvnieki: SIA ''D.A.&Co'' (63622309).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: