Ventspils pilsētā deklarētie bērni invalīdi, kā arī pensionāri un invalīdi pirms Lieldienām saņems pabalstu atsevišķu situāciju risināšanai. Pabalstu varēs saņemt arī ar pārskaitījumu bankas kontā.

 Pabalstu Ls 20 apmērā varēs saņemt pensionāri un invalīdi, ja pensijas apmērs (neskaitot piemaksu pie pensijas un pirms nodokļu nomaksas ) nepārsniedz 191,91, un bērni invalīdi no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm.

Sociālais dienests aicina iedzīvotājus, kuriem ir tiesības saņemt pabalstu atsevišķu situāciju risināšanai, un kuri to vēlas, rakstīt iesniegumu par pabalsta saņemšanu bankas kontā. Šādu iesniegumu var rakstīt jau sākot no marta mēneša un arī visu attiecīgā pabalsta izmaksas laiku, aizpildot jau sagatavotu iesnieguma formu, kuru var saņemt Sociālajā dienestā.

Paredzēts, ka šogad pašvaldības pabalsts mājās pensionāriem un invalīdiem tiks piegādāts no š.g. 1. līdz 12. aprīlim. Tie pensionāri un invalīdi, kuri nebūs saņēmuši pabalstu mājās līdz noteiktajam datumam, to varēs saņemt Sociālā dienesta kasēs Raiņa ielā 10 un Talsu ielā 39, no š.g. 18. aprīļa līdz 20. maijam.

 

Bērniem invalīdiem no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm pabalsts tiks izmaksāts no š.g. 11. aprīļa līdz 16.maijam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: