Jau ceturto gadu norisināsies unikāls labdarības projekts, kas šogad ieguvis nosaukumu „Labdarības maratons 2011”.

Projekta ideja paliek nemainīga: katrs dalībnieka nomestais kilograms un centimetrs tiek konvertēts latu sistēmā un tālāk šī nauda tiek novirzīta labdarībai. Arī šogad ziedojumi tiks vākti reto slimību biedrības fonda „Caladrius” bērnu ārstēšanai un nepieciešamo medikamentu iegādei, tādējādi palīdzot Artim Šteingoldam, Annai Skrūzmanei un Agnesei Vitānei cīņā ar viņu retajām slimībām. Ar konkursu „Caur čaklajām rociņām pie siltajām sirsniņām” projekta ietvarā tiks sniegts atbalsts arī Bērnu slimnīcai.

Pieteikšanās „Labdarības maratonā 2011” sāksies jau 1. martā un tajā aicināti piedalīties visi Latvijas iedzīvotāji, kas vēlas liekos kilogramus un centimetrus ziedot labdarībai. Maratons norisināsies no 21. marta līdz 30. aprīlim, ar noslēguma ceremoniju tirdzniecības centrā „Mols”.

Šo sešu nedēļu laikā dalībniekiem būs iespēja piedalīties dažādos konkursos, konsultēties pie speciālistiem, apmeklēt deju nodarbības un saņemt atlaides dažādiem pakalpojumiem visā Latvijā. Pieteikumu anketu un sīkāku informāciju var atrast projekta mājaslapā http://www.noslepums.lv/maratons.

„Mēs ticam, ka kopā mums izdosies. Cilvēki ir dzimuši, lai palīdzētu cits citam,kā roka palīdz rokai un sirds sirdij,” tā projekta vadītāja Sanita.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: