Tādas ziemas, kā šobrīd, tiešām nav bijis labi sen, tāpēc mēs esam pārliecināti, ka arī tik daudz skaistu foto arī pēdējos gados nav izdevies saņemt un aicinām padalīties ar šīm bildēm. Un tikt pie kāda praktiska suvenīra no Ventas Balss.

Lai ko arī teiktu lielie fotogrāfijas meistari, fotogrāfi mūsdienās esam mēs visi un gandrīz katram savākusies arī prāva bilžu kolekcija. Kāpēc lai šis nebūtu piemērotākais brīdis, parādīt šos foto plašākai sabiedrībai? Vienalga, vai tajās redzama slēpošana, slidošana, pikošanās, peldēšana ālinģī vai vienkārša sniegota pastaiga. Padalies, iepriecini citus, mūs un arī sevi, jo, kas zina, varbūt tieši tava bilde izpelnīsies lielāko atzinību. Jūsu foto gaidīsim vēl šonedēļ, bet piektdien noteiksim labāko autoru!

Par to no Ventas Balss pienāksies praktiski pielietojami suvenīri, turklāt ne tikai vienam ziemas prieku bildētājam vien!

Savus foto vari sūtīt uz e-pastu madara@ventasbalss.lv un petrini@ventasbalss.lv vai pievienot šīs ziņas Facebook komentāros. Vēl interesantāk būtu, ja klāt pierakstītu arī kādu nelielu paskaidroju, kas un kur bildē fiksēts.

Baudi ziemas priekus, fotografē un saņem balvas!

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • -3
    Nah Nahs XIII 12.02.2021, 14:41:14

    Vai prāta darbs būtu fotogrāfijas ar iespējamiem citiem cilvēkiem tajās sūtīt,lai publiskotu?
    Vai šādi nevar nodarīt citiem kaitējumu?
    Ja tiek fotografēts,vienmēr vajadzētu saņemt bildēs redzamo personu piekrišanu.

  • -8
    Soft 12.02.2021, 15:13:14

    Atkal problēmas?! :) Nav tā, ka nevar bildes publiskot. Persona, kura negrib būt publiski redzama, var palūgt savu foto izņemt, bet tāpēc jau pasaule un foto prieki neapstājas citiem cilvēkiem.

  • -2
    Nah Nahs XIII 12.02.2021, 18:00:33

    >>Soft
    Jums taisnība,var palūgt izņemt,bet tad jau var būt par vēlu.
    Manam paziņam gandrīz vai lieta līdz lauības šķiršanai aizgāja dēļ tādiem soc.tīkliem.

  • -8
    Tā nu ir 12.02.2021, 19:36:00

    Paklau! Šeit gudrīšiem,kam atkal kautkas nav riktīgi. Ja sunim nav ko darīt, ko viņš dara...??? atbildi zinat.

  • -8
    Tā nu ir 12.02.2021, 19:40:13

    Vai tad kādam ir tāds dators, ar funkciju, ka caur masku,brillem u.c. atribūtiem, var redzēt cilvēka seju??? Vismaz es nezinu. Bet varbūt no šeit rakstošiem, kādam tāda uzparikte iraid! Varbūt variet padalīties ar konsultāciju...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: