Laikā, kad Ventspils pilsētā notiek lieli pasākumi, pašvaldības SIA “Ventspils reiss” rūpējas par to, lai tiktu nodrošināti papildus sabiedriskā transporta pakalpojumi.

Vasara Ventspils pilsētā ir bagāta ar daudz un dažādiem pasākumiem. Arī šajā nedēļas nogalē, 1. jūlijā, Reņķa dārzā daudzi apmeklēs Amigo Dzintara dziesmas noslēguma pasākumu un zaļumballi, tāpēc informējam, ka balles laikā papildus kursēs autobuss no Reņķa dārza uz Celtnieku ielu Pārventā.

Reņķu dārzs

Celtnieku iela

0:30

0:50

1:05

1:25

1:40

2:00

2:15

2:35

2:50

 

Autobuss šajos reisos kursē pa Lielo prospektu, un šādi reisi nav vienreizējs pasākums – uzņēmums tos organizē jebkura nakts pasākuma laikā, kas notiek Reņķa dārzā. Informācija par autobusa kustības laikiem atrodama pieturā pie Reņķa dārza.

Arī Jūras svētku un pilsētas svētku laikā tradicionāli tiek nodrošināti papildus sabiedriskā transporta pakalpojumi visas dienas garumā. Speciāli reisi tiek organizēti arī tajās svētku reizēs, kad vēlās vakara stundās notiek uguņošana.

Otro gadu vasaras sezonā piektdienās un sestdienās autobuss maršrutā Nr.22 kursē ilgāk nekā parasti – pēdējais reiss no Inženieru ielas uz Pārventu – plkst. 1.10, bet no Pārventas uz pilsētu – plkst.0:45.

Sīkāku informāciju par autobusu kustības laikiem ikdienā un svētku dienās meklējiet autobusu pieturās un internetā: uzņēmuma sociālo tīklu profilos, interneta vietnēs ventspilsreiss.lv, ventspils.lv un citās.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -2
    asd. 29.06.2017, 19:28:55

    KĀPĒC tieši 22.maršruta autobuss norīkots papildreisos?
    Vai nevarēja šos reisus izpildīr ar 5.maršruta busu,kura maršruts praktiski tāds pats,taču biļetes cena jūtami atšķiras?

  • -3
    P SIA "Ventspils reiss" 29.06.2017, 19:36:18

    Vienkārši 5.autobuss naktī nekursē. Un NEKAD nav kursējis. Tā ir nakts, un spēkā ir nakts tarifs.

  • -3
    Ventspilsreiss 30.06.2017, 09:13:37

    Sabiedriskā transporta pakalpojuma galvenais uzdevums ir nodrošināt iedzīvotāju nokļūšanu uz darbu/mājām, izglītības, medicīnas un valsts, kā arī pašvaldību iestādēm to vispārpieņemtajā darba laikā.
    Sabiedriskā transporta pakalpojumu nodrošināšana nakts stundās( kā tas ir šajā gadījumā), ir speciāli organizēts pakalpojums, kas apliecina pārvadātāja vēlmi rūpēties par saviem pasažieriem un nodrošināt iespēju izmantot sabiedrisko transportu arī īpašos gadījumos.
    Ventspils pilsētā ir spēkā divi braukšanas maksas tarifi – laikā no plkst.6.00 līdz 22.00 – dienas tarifs, kad vienreizējā braukšanas maksa populārākajos maršrutos ir 0.60 EUR vai 0.75 EUR un nakts tarifs, kas ir spēkā no plkst.22.00 līdz plkst.6.00 un kurā vienreizējā braukšanas maksa noteikta 0.90 EUR.

  • -3
    Ventspilsreiss 30.06.2017, 15:25:46

    Papildus reisos, kas tiek organizēti laikā, kad pilsētas sabiedriskais transports vairs nekursē, autobuss tiek nozīmēts maršrutā, kurā ir vislielākā pasažieru plūsma un līdz ar to – vislielākais pieprasījums. Tas ir maršrutā Nr.22. Nav iespējams nozīmēt papildus reisus tādos maršrutos, kuros pēdējie reisi bijuši jau pirms vairākām stundām, piemēram, kā tas ir maršrutā Nr.5.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: