Janvāra otrajā pusē Ventas Balss visiem laikraksta abonētājiem dāvinās vārdadienu kalendāru.

Dāvanu saņems gan tie lasītāji, kas avīzi jau pasūtinājuši javārim, gan tie, kas to vēl tikai darīs. Kalendāru, kā skaidro valdes locekle Ilze Meiere, nolemts izplatīt vairāku iemeslu dēļ: «Pirmkārt, atsaucamies Gāliņciema iedzīvotājiem, kas zvanīja un ierosināja atjaunot tradīciju izdot Ventas Balss kalendāru.

Otrkārt, nākamgad laikraksta cena mazumtirdzniecībā pieaugs, tādēļ vēlamies pateikties pastāvīgajiem lasītājiem, kas laikrakstu abonē. Viņi būs divkārši ieguvēji, jo arī nākamgad lasīs avīzi par šāgada cenu un saņems mūsu kalendāru.»

Ventas Balss cena mazumtirdzniecībā janvārī un turpmāk būs Ls 0,35 izdevumam latviešu un Ls 0,30 krievu valodā (krieviskais variants lētāks, jo tajā ir mazāk lapu).

Cena paaugstināta gan tādēļ, ka pieaugusi papīra cena, gan arī tāpēc, ka nākamgad preses izdevumiem būs lielāks PVN. Lasītāji, kas pasūtinās laikrakstu šogad, neko nezaudēs, atgādina Meiere: «Priecājamies par visiem, kas jau abonējuši Ventas Balsi, un aicinām arī citus nekavēties, jo tādējādi ietaupīsiet naudu un saņemsiet garantiju, ka uzņēmuma pastnieki līdz plkst. 8 atnesīs jaunāko avīzi.»

Pasūtīt laikrakstu var redakcijā un Latvijas Pastā, to var izdarīt gan klātienē, gan piesakot pakalpojumu pa telefonu un internetā.

Ventas Balss dāvanu, kalendāru, lasītāji savās pastkastēs atradīs janvāra otrajā pusē. Datografiķes Maritas Melngalves dizainēto vārdadienu kalendāru varēs izmantot no 2011. gada gada februāra līdz 2012. gada janvārim ieskaitot.     

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: