Būvuzraudzību Ventspils Mūzikas vidusskolas un koncertzāles būvobjektā veiks SIA "Firma L4", liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Iepirkumā, ko organizēja Ventspils pašvaldības iestāde "Komunālā pārvalde", būvuzraugs izraudzīts divu pretendentu konkurencē. Būvuzraudzības pakalpojumi izmaksās 394 024 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Rīgā reģistrētais uzņēmums "Firma L4" nesen uzvarēja konkursā par būvuzraudzības veikšanu arī Siguldas novada kultūras centra pārbūves projektā. Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Firma L4" 2015.gadu noslēgusi ar 3 097 680 eiro apgrozījumu un 839 774 eiro lielu peļņu.

Ventspils Mūzikas vidusskolas būvniecības konkursā ir saņemti trīs piedāvājumi, un pašlaik vēl turpinās to vērtēšana.

Jau ziņots, ka Ventspils Mūzikas vidusskola ir lielākā Kultūras ministrijas pārziņā esošā kultūrizglītības iestāde ārpus Rīgas un skolai nav savu pastāvīgu, profesionālajai darbībai piemērotu telpu jau kopš 2014.gada sākuma, kad tā pārtrauca darbību bīstamā stāvoklī esošajās ēkās. Kopš tā laika mācību process tiek organizēts vairākās pagaidu telpās dažādās vietās pilsētā. Šo problēmu plānots atrisināt, tuvāko gadu laikā Ventspils Lielā laukuma dienvidu daļā uzbūvējot jaunu mūzikas skolas ēku ar koncertzāles funkciju. Īstenojot šo projektu, uz jaunajām telpām pārcelsies visi 500 audzēkņi un 100 pedagogi.

Kopējās plānotās būvprojekta realizācijas izmaksas ir ap 31,8 miljoniem eiro.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: