No šodienas līdz 1.aprīlim Ventspilī notiks otrais Latvijas pasākumu forums, kurā kopā pulcēsies Latvijas pasākumu nozares speciālisti, informēja "Untitled" pārstāvis Raitis Beķeris.

Latvijas pasākumu forums ir vienīgais liela mēroga pasākums visiem industrijas profesionāļiem, kurā vienkopus ir iespēja uzklausīt ekspertu viedokļus un izvērtējumu par pasākumu industrijas aktualitātēm Latvijā un pasaulē.

Otrais pasākumu forums norisināsies trīs dienas. Foruma dalībniekiem pirmajās divās foruma dienās būs iespējams piedalīties lekcijās, teorētiskos un praktiskos semināros, kā arī piedalīties paneļdiskusijās un iepazīties ar labās prakses piemēriem. Pasākuma trešajā dienā dalībniekiem paredzēta iepazīšanās ar Ventspils reģiona kultūras piedāvājumu, privātajām iniciatīvām, pasākumu rīkošanas iespējām un infrastruktūru.

Latvijas pasākumu foruma dalībnieki ir jomas speciālisti - teorētiķi un praktiķi, privātā un publiskā sektora pārstāvji, valsts un pašvaldību kultūras iestāžu darbinieki, pasākumu organizētāji, producenti, rīkotāji, pasākumu norišu vietu pārstāvji, nozares pakalpojumu sniedzēji un piegādātāji, kā arī citi nozares uzņēmumi un iestādes.

Pasākumu foruma laikā tiks noteikti arī labākie 2015.gada Latvijā notikušie pasākumi un kvalitātes sertifikātus saņems nozares labākie piegādātāji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: