Atzīmējot Latvijas advokatūras 95 gadu jubileju, no 14. līdz 18. martam 130 zvērināti advokāti Advokatūras dienās iedzīvotājiem sniegs bezmaksas juridiskās konsultācijas visā Latvijā.

“Visbiežāk cilvēki pie advokātiem vēršas ar sasāpējušām ģimenes problēmām, tāpēc šogad par Advokatūras dienu vadmotīvu izvēlētas “Ģimenes tiesības”. Laulību šķiršanas, laulāto mantiskās attiecības, bērnu aprūpes un saskarsmes jautājumi ir vien dažas no jomām, kurās interesenti varēs saņemt bezmaksas padomu,” piedalīties aicina zvērināta advokāte Tatjana Rancāne. “Advokatūras dienas kļuvušas par stabilu nozares tradīciju – gan konsultāciju saņēmēju, gan sniedzēju skaits sešu gadu laikā teju divkāršojies, šogad sasniedzot lielāko advokātu iesaisti un plašāko Latvijas pārklājumu.”

“Naudas trūkums, aizbildinājums “nav steidzami” un bailes uzdrošināties ir galvenie iemesli, kādēļ cilvēki nereti nemēģina risināt problēmas, kas ar laiku sāk radīt citas raizes. Bezmaksas konsultāciju mērķis ir iedrošināt klientus spert pirmo soli un palīdzēt iezīmēt turpmāko rīcības ceļu, kas nereti izrādās vienkāršāks nekā gaidīts. Piemēram, iedzīvotāji nezina, ka bieži vien problēmu iespējams atrisināt bez tiesāšanās,” stāsta zvērināta advokāte Dana Rone.

VENTSPILS

Krimināltiesības, civiltiesības, darba tiesības

JAKUŠONOKS Igors

18.marts. Iepriekš jāpiesakās: 29232093, e-pasts: [email protected] Ventspils, Saules ielā 21.

Ģimenes tiesības, dzīvokļu tiesības

CELMA Inguna Marika

15., 16.marts. Iepriekš pieteikties pa tālruni: 29426352 vai e-pastu: [email protected] . Konsultācijas notiks Ventspilī, Kuldīgas ielā 7, 4.kabinetā (1.stāvā)

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: