11. novembrī no plkst. 16.00 līdz 18.00 Ventspils bērnu un pusaudžu atbalsta centra „Nāc līdzi!” telpās notiks diskusija jauniešiem par Eiropas nākotni – „Futuroloģijas seanss”.

Pasākuma mērķis ir Eiropas nākotnes prognozēšana un jauniešu izsapņotās nākotnes modelēšana. Piedalīties sarunās ir aicināti jaunieši vecumā no 16 līdz 25 gadiem, kuri vēlas ietekmēt dzīves notikumus un veidot sev vēlamu Eiropas nākotni. Diskusiju vadīs jauniešu nevalstiskās organizācijas Kluba „Māja” – jaunatne vienotai Eiropai pārstāvji.

Diskusiju ciklu 9 pilsētās septembrī, oktobrī un novembrī organizē Klubs „Māja” – jaunatne vienotai Eiropai sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā un Europe Direct informācijas centriem. To mērķis ir likt jauniešiem aizdomāties par Eiropas un līdz ar to arī savu nākotni, palīdzēt apzināties Eiropas perspektīvas, kā arī meklēt veidus, kā izveidot sev vēlamu Eiropu.

Jaunieši pārrunās dažādas tēmas – Latvija Eiropā, izglītība, ekoloģija, ES paplašināšanās, kā arī daudzus citus ar Eiropas nākotni saistītus jautājumus. Ar radošām metodēm tiks radīta nākotnes vīzija, kā arī tiks izvirzīti priekšlikumi, lai nākotne būtu tāda, kādu jaunieši vēlētos redzēt, un lai jaunieši būtu lepniem par to, ka dzīvo Eiropā.

Pieteikšanās diskusijai iespējama, rakstot anna.lielpetere@klubsmaja.lv. Par pasākumu ciklu vairāk iespējams uzzināt www.klubsmaja.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: