Šodien Latvijā sākas Labo darbu nedēļa, akcijas laikā pastiprināta uzmanība tiks pievēsta palīdzības sniegšanai bez liela finansiāla ieguldījuma.

No 11.oktobra portālā "Draugiem.lv" Labo darbu nedēļas laikā darbosies Labo darbu skaitītājs jeb saraksts ar izdarītajiem sirsnīgajiem darbiņiem, un šī saraksta papildināšanā varēs piedalīties ikviens interesents.

Tāpat akcijas laikā cilvēki tiks informēti par tiem, kam nepieciešama palīdzība. Informācija tiks sniegta gan labdarības organizācijas mājaslapā "www.palidzesim.lv", gan portālā "www.draugiem.lv". Visi, kuriem ir informācija par cilvēkiem, kuriem nepieciešama palīdzība, tiek aicināti rakstīt uz e-pasta adresi "labie_darbi@palidzesim.lv" vai ievietot to portālā "www.draugiem.lv".

Savukārt, lai varētu parādīt citiem, cik labi ir palīdzēt un izdarīt kādu mazu, jauku darbu, ikviens var sūtīt foto ar palīdzības sniegšanas momentuzņēmumu uz šo pašu e-pasta adresi. "Palīdzēsim.lv" mājaslapā tiks izveidota Labo darbu galerija, kur varēs aplūkot foto. Foto būs arī portālā "www.draugiem.lv".

Labo darbu nedēļas noslēgumā 16.oktobrī akcijas organizatori kopā ar ģimenēm, kuras saņēmušas palīdzību, dosies uz bērnu bāreņu aprūpes centru "Teika", lai palīdzētu sakopšanas un atjaunošanas darbos, kā arī klausītos grupas "Putnu balle" uzstāšanos.

"Palīdzēsim.lv" vadītāja Ilze Skuja stāsta, ka akcija ir aicinājums sniegt palīdzību katru dienu, katru nedēļu, katru gadu. Tas ir aicinājums padomāt, cik patīkama un aizraujoša var būt kāda laba darba izdarīšana, aizsargājot neaizsargātos, palīdzot vājākajiem, mazākajiem un vecākajiem, atbalstot trūcīgos.

Labo darbu nedēļa turpināsies līdz 17.oktobrim. To organizē "Palīdzēsim.lv" un LNK Group.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: