Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ielenc un notver velozagļus

Neilgi pēc pusnakts naktī uz 5. jūniju Lielajā prospektā nozagts velosipēds, taču, pateicoties braucamrīka īpašnieka un Ventspils pašvaldības policijas darbinieku operativitātei, jau drīz vien vainīgie aizturēti. Par notikušo policijā uzsākts kriminālprocess.

Pilnības rags nodokļu maksātājiem

Trešdien ar Atzinības rakstu un īpašu balvu – porcelāna Pilnības ragu – Livonijas ordeņa pilī godināja Ventspils uzņēmumus, kuri pērn iemaksājuši lielākās nodokļu summas pašvaldības budžetā.

2.lpp. Viedoklis: „Pauguru mode”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Vienam patīk māte, vienam meita, citam ne māte, ne meita, bet kleita. Domāju, ka šis teiciens der ļoti daudzām lietām un dzīves situācijām.

Taču tas nenozīmē, ka par patikšanu vai nepatikšanu nav vērts diskutēt, īpaši tad, ja runa ir par kopēju īpašumu, māju vai arī pilsētu.»

3.lpp.

Mājokļu cenas stāv uz vietas

Salīdzinot ar pagājušo gadu, Ventspilī mājokļu cenas nav īpaši cēlušās. Nekustamo īpašumu tirgu visstiprāk kustina lietuvieši.

4.lpp.

Atceries par drošību

Vasarā skolēni vairāk uzturas brīvā dabā un uz ielas, un biežāk notiek dažādas nelaimes. Skolu ārsts Gundars Kuklis, stāstot par bērnu drošību, vērš uzmanību arī dažādiem psiholoģiskiem aspektiem.

Četrdesmit gadus stūra mājā

Rīt kopā pulcēsies Latvijas Neredzīgo biedrības Ventspils teritoriālās organizācijas biedri, lai atzīmētu tās 40 gadu jubileju.

Novadnieki izspēlēs Trīnes grēkus

Rīt Piltenes brīvdabas estrādē tiks aizvadīts Ventspils novada lielkoncerts, kurā uzstāsies pašdarbnieki.

5.lpp. Veselības aprūpe. Mājas aprūpei Ventspilī – pieci gadi

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas struktūrvienībai, kas piedāvā valsts apmaksāto medicīnisko aprūpi mājās, šogad apaļa jubileja – pieci gadi.

Ventspils ķirurgi dalās pieredzē

Ventspilī norisinājās Latvijas Ķirurgu asociācijas zinātniski praktiskā izbraukuma sēde, kurā ventspilnieki dalījās savā pieredzē inovatīvu operācijas metožu ieviešanā.

6.lpp. Sports. Martužans sāk ar trešo vietu

Latvijas spēkavīru čempionāta pirmajā posmā, kas risinājās Brīvības pieminekļa pakājē, trešo vietu izcīnījis Ugāles atlēts Oskars Martužans, pavisam nedaudz atpaliekot no otrās vietas.

Krējumu nosmeļ skrundenieki

Ar pilsētas atklāto čempionātu Open kategorijā likts punkts Ventspils galda hokeja sezonai. Svarīgākajos mačos finālā tika viesi no Skrundas, ventspilniekiem atstājos cerību uz bronzu.

Līdz velna ducim netika

FK Ventspils futbolisti piedzīvojuši pirmo zaudējumu šajā Latvijas Virslīgas sezonā, viesos ar 0:2 piekāpjoties FK Liepāja komandai, taču joprojām saglabājot pirmo vietu turnīra tabulā.

7.lpp. Dzīvesziņa. Meklējot mērķi un ceļu uz to

Cilvēka galvenais mērķis šajā dzīvē ir panākt vienotību ar Dievu. Dažādi cilvēki pie tā nonāk pa dažādiem ceļiem. Nesen Ventspilī notika trīs dienu attīstības seminārs.

Centieties darīt viens otru laimīgu

Seminārā ar savām lekcijām uzstājās Aleksandrs Bespalovs. 32 gadus vecais lektors stāstīja jauniem un arī pieredzējušiem klausītājiem par attiecību veidošanu.

Galvenais dzīvē ir ticība un mīlestība

Semināra dalībniekus savā mājā viesmīlīgi uzņēma Liene Vainauska, kurai izdevies īstenot savu mērķi un sapni, izveidojot garīgo centru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: