Aprīlī Jaunrades nams organizēja konkursu 6. - 7. klašu skolēniem “Ventspils Superpuika 2014”. 23. aprīlī Piedzīvojumu parkā notika konkursa fināls un par Ventspils Superpuiku kļuva 1. ģimnāzijas audzēknis Mārcis Grīntāls.

Konkursam bija pieteikušies 11 zēni: Ričards Vitoļskis, Aleksis Vendeliņš, Fricis Martinsons, Reinis Ernestovskis, Rūdis Zernevics, Ralfs Jātnieks, Emīls Pētersons, Ando Lerhs, Toms Stupele, Rūdolfs Punkstiņš un Mārcis Grīntāls.

 

1. konkursa kārtā zēni kokapstrādes darbnīcā izgatavoja putnu būrīšus un demonstrēja savu veiklību velotrasē, kā arī mainīja kameru velosipēda ritenim.

 

Apskati visus foto!

 

2. kārtā puiši sacentās veiklībā Olimpiskā centra “Ventspils” vingrošanas zālē.

 

Apskati visus foto!

 

Savukārt konkursa 3. kārtā zēni pierādīja savas zināšanas, atbildot uz jautājumiem erudīcijas konkursā, kā arī gatavoja sviestmaizes savām mammām un lodēja shēmu.

 

Apskati visus foto!

 

Finālā puikas šāva ar loku un izgāja Kaķa trasi. Pēdējais no pārbaudījumiem – skriešana uz ātrumu “Lemberga hūtes” kalna galā – bija jāveic trīs zēniem, kuri visās konkursa kārtās bija nopelnījuši visvairāk punktu.

 

Apskati visus foto!

 

Par Superpuiku kļuva 1. ģimnāzijas audzēknis Mārcis Grīntāls, aiz sevis otrajā vietā atstājot Ando Lerhu no 4. vidusskolas. Trešo vietu ieguva Rūdis Zernevics no 2. pamatskolas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: