Piektdien, 25. aprīlī, Ventspils Augstskolā plkst. 10 sāksies Latvijas Māsu asociācijas Ķirurģiskās aprūpes māsu apvienības rīkotā konference “Pacientu aprūpes vadība vēdera dobuma saslimšanu gadījumā”.

Katru gadu konference notiek citā vietā, tai skaitā Latvijas reģionos, un šogad norises vietai izvēlēta Kurzeme, proti, Ventspils. Konferences rīkošanā aktīvi iesaistījusies arī Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca. Konferencei savu dalību pieteikušas aptuveni 90 ķirurģijas māsas no dažādām Latvijas slimnīcām.

 

Konferenci ar uzrunām atklās Latvijas Māsu asociācijas (LMA) prezidente Jolanta Zālīte un LMA Ķirurģiskās aprūpes māsu apvienības prezidente Ingrīda Savicka. Konferencē ar priekšlasījumiem uzstāsies arī vairāki Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas mediķi – anesteziologs – reanimatologs Olafs Ķeņģis, ķirurgs Jurijs Krupnovs, ķirurģe Nora Kārkliņa un fizioterapeite Arnita Birziņa.

 

Lekcijas lasīs arī citi Latvijas ārstniecības iestāžu mediķi, kā arī nozares eksperti. Būs arī diskusijas un pieredzes apmaiņa.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: