Aprīlī Ventspilī tiek mainīti bērnu rotaļu laukumu krāsainie gumijas segumi, kas pagājušā gada pavasarī netika ieklāti pietiekoši kvalitatīvi. Darbus veic SIA „Reaton LTD” garantijas ietvaros par uzņēmuma paša līdzekļiem.

2013. gadā Ventspilī tika izbūvēti vairāki jauni, kā arī pilnveidoti daži esošie bērnu rotaļu laukumi. Tie tika aprīkoti ar modernām rotaļu iekārtām, kā arī, lai nodrošinātu bērnu drošību, rotaļu laukumu pamatnes tika nosegtas ar krāsainu gumijas segumu.

 

Pēc segumu ieklāšanas eksperti secināja, ka uzņēmums SIA „Reaton LTD” nav veicis darbu pietiekoši kvalitatīvi un segums nav ieklāts tehniski pareizi, tādēļ par seguma ieklāšanas darbiem uzņēmumam pagājušajā gadā netika veikta samaksa un tika pieprasīts veikt segumu pārlikšanu 2014. gada pavasarī.

 

Šobrīd garantijas ietvaros SIA „Reaton LTD” veic segumu nomaiņu par uzņēmuma paša līdzekļiem bērnu rotaļu laukumos Pārventas bērnu parkā „Fantāzija”, Inženieru ielā 93, Tārgales ielā 25, Lidotāju ielā 17A, Talsu ielā 12 un Brīvības ielas 21A iekšpagalmā u.c.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: