Kā ar veselīga humora piesitienu vēstīja ieraksti sociālajos tīklos – aizvadītajā sestdienā, 12. aprīlī, teātra namā Jūras vārti notika pavisam unikāls Vislatvijas susuriņu salidojums, jo ar akustisko koncertprogrammu Varanasi Ventspilī viesojās šobrīd viens no populārākajiem Latvijas mūziķiem Artūrs Šingirejs jeb Dons.

Līdzīgi kā citviet, arī reiss Ventspils-Varanasi bija pilnībā izpārdots, un pēc koncertā piedzīvotā emocionālā baudījuma klausītāju aplausu koris ilgi nerima.

Pirms koncerta Dons sniedza interviju Ventas Balsij, un šajā reizē intervijas satura veidošanā ar iepriekš iesūtītiem jautājumiem piedalījās arī portāla un laikraksta lasītāji. Kopumā tika saņemti vairāk kā 30 pārdomāti un ļoti daudzveidīgi jautājumi, no kuriem kopā ar mūziķi un viņa menedžmentu tika atlasīti, viņuprāt, interesantākie. Par labāko Dons atzina Ievas Naudiņas Indriekus uzdoto jautājumu, un Ieva jau pēc koncerta saņēma konkursa balvu – jauno Dona albumu Varanasi ar mūziķa autogrāfu.

Nākamnedēļ portālā ventasbalss.lv būs iespēja noskatīties video interviju ar mūziķi, bet intervijas drukāto versiju varēs lasīt laikrakstā. Liels paldies visiem par atsaucību un iesūtītajiem jautājumiem!

Foto no koncerta var apskatīt ŠEIT.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: