Šodien, 9. aprīlī, plkst. 14.30 Rīgā parakstīts sadarbības līgums starp Ventspils Augstskolu un Kremsas Pielietojamo zinātņu universitāti (FH Krems University of Applied Sciences) Kremsa, Austrija. Pasākumu atklās Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete un Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Līgums paredz maģistra studiju programmas International Business and Export Management (Starptautiskā uzņēmējdarbība un eksporta menedžments) realizāciju. Tā būs ekskluzīva studiju programma, kurai analogas nav visā Baltijā. Programma studentiem palīdzēs attīstīt stratēģisko skatījumu un līderības īpašības, kuras vadītājiem un uzņēmējiem ir īpaši nepieciešamas nepārtraukti pieaugošajā konkurences vidē.

Tiks realizēta kopīga kvalitātes vadības sistēma, kas garantēs Austrijas standartiem atbilstošu izglītības līmeni. Programmas ilgums ir divi gadi un tā ietver 80 kredītpunktus jeb 120 ECTS. Līgums paredz sadarboties arī pētniecības jomā, kā, piemēram, inovatīvu projektu izstrādē, publicistikā, zinātniskajās konferencēs. International Business and Export Management programma ir visaugstāk novērtētā programma Austrijā - FH-Studien Wirtschaft aranžējumā tā ieņem 1. vietu, līdz ar to tā ir prestiža un pieprasīta visā Eiropā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: