Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Atklāj uzlaboto traumpunktu

Lai pacienti ir apmierināti un darbiniekiem nepietrūkst pacietības laipni apkalpot visus – gan vieglus, gan smagus pacientus.

Kino Rio atvērs otru zāli

Ventspils kinoteātris Rio nodos kinomīļu rīcībā vēl vienu zāli, kurā, tāpat kā lielajā zālē, būs vismodernākais aprīkojums.

 

2.lpp. Viedoklis: „Par Sudrabu”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.

«2012. gada nogalē bijusī Valsts kontroliere Inguna Sudraba bija sabiedrībā vispopulārākā amatpersonā, baudot reitingu, par kādu varētu sapņot ikviens politiķis.»

3.lpp.

Apgāzies busiņš nobloķē satiksmi

Mikroautobusa Ford Transit apgāšanos uz sāniem, kas pagājušās ceturtdienas pēcpusdienā nobloķēja satiksmi Siguldas un Tārgales ielas krustojumā, izraisījusi zīmes Dodiet ceļu! neievērošana. Cietušo nav.

Ventspils ātrajiem jauni auto

Ventspils neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes turpmāk pie pacientiem dosies jaunos transportlīdzekļos.

4.lpp. Novadā. Zelta medaļa pasaules konkursā

Pasaules bērnu zīmējumu konkursā, kurā kopumā iesūtīti 25 544 darbi no 69 valstīm, Popes pamatskolas audzēkņa Nika Lagzdiņa darbs novērtēts ar Zelta medaļu.

Tarifos cipari kļūs lielāki

No 1. aprīļa vairākos novada pagastos komunālie pakalpojumi kļūs dārgāki. Visvairāk sadārdzinājumu izjutīs zlēcinieki un tārgalnieki.

Mainīs ūdens krāsu un smaržu

Šobrīd ūdens Stiklu ciemā ir ļoti sliktā kvalitātē – reizēm tas tek brūns, reizēm smako. Ventspils novada pašvaldība iecerējusi situāciju uzlabot.

5.lpp. Kultūra. Luga ar simbolisku nosaukumu

Ventspils teātra aktieru izpildījumā pirmizrādi piedzīvojusi krievu rakstnieka Antona Čehova luga Kaija.

Katram būs, ko redzēt

Februāra pelēko ainu iespējams izkrāsot, apmeklējot kādu izstādi, kurās darbi atradīsies ikviena gaumei.

Baltkrievi ietekmē pilsētas kultūru

Ventspils baltkrievu biedrība Spadčina svin savu 15 gadu jubileju. Ventspilnieki jau paguvuši iemīļot biedrības organizētos pasākumus, kā arī ansambļa Žuravinka dedzīgās dziesmas.

6.lpp. Sports. VeA pret BTS – otrais dublis

Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas turnīrā par 1.–10. vietu otro reizi notiks Ventspils derbijs, kurā spēkiem mērosies vienības Ventspils Augstskola (VeA) un Baltijas tranzīta serviss (BTS). Spēle notiks 26. februārī, sākums plkst. 19.30.

Kamzolam bronza Rīgas čempionātā

Teicamu panākumu Rīgas atklātajā galda hokeja čempionātā guvis Ventspils Jaunrades nama spēlētājs Rūdolfs Kamzols – viņš izcīnījis augsto trešo vietu Open nominācijā.

Depo 14 paceļ Liepājas kausu

Mūsu telpu futbolisti turpina izcelties dažāda mēroga turnīros. Īpaši patīkamu pārsteigumu Liepājas atklātajā čempionātā telpu futbolā sarūpējuši Depo 14 spēlētāji, kas izcīnījuši uzvaru 2. divīzijas turnīrā, tādējādi reizē iegūstot arī ceļazīmi uz nākamās sezonas 1. divīzijas turnīru.

7.lpp. Intervija. Priede: kad jāstrādā, tad ņem un strādā

LAIMONI PRIEDI ja ne pazīst, tad vismaz zina vai katrs ventspilnieks. Gadu desmitiem viņš strādājis Latvenergo, bijis Kultūras centra, ko joprojām mīļi sauc par Ādženīti, direktors un ilggadējs kora Kaiva dziedātājs. Visu, ko savā dzīvē darījis, Laimonis tā uzreiz uzskaitīt nemaz nevar. Viņa atbildes uz intervijas jautājumiem caurvij tāds ironisks humoriņš – kā pipariņš, pārkaisīts kārtīgai rupjmaizes šķēlei ar gaļu. Laimonim Priedem rīt paliks 80.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: