Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Senioriem jācīnās par gaismu

Pensionāri būs tie, kuri līdz ar elektrības tirgus atvēršanu sadārdzinājumu pavasarī izjutīs visvairāk. Tādēļ ir gatavi protesta akcijām pie Saeimas nama.

Puķītis: Soči deva neatsveramu pieredzi

19 gadu vecajam šorttrekistam Roberto Puķītim šīs bija pirmās olimpiskās spēles. Tajās sportists parūpējās par ļoti patīkamu pārsteigumu – savā vienīgajā distancē – 1500 metros – viņš izcīnīja augsto 15. vietu, ar ko pats bija ļoti apmierināts.

 

2.lpp. Viedoklis: „Atkal pirmie”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

«Straujumas kundzes izrunāšanās, tikko nonākot pie varas, par to, ka elektrības tirgu varētu arī neatvērt, izrādās, ir bijusi tukša muldēšana vai arī tipisks politisks izgājiens savas popularitātes celšanai. Normālā valstī pie normāliem apstākļiem jau viss būtu pareizi – brīvais tirgus vairotu konkurenci un cīņā par klientu mazinātos elektrības cenas. Diemžēl tā pie mums nenotiek.»

3.lpp.

Tiesā otru kukuļņēmēju duetu

Finiša taisnē iegājusi arī otra tiesvedība par kukuļņemšanu, kurā apsūdzēti vēl vienas Ceļu policijas ekipāžas pārinieki.

Eiro atpazīst pēc taustes

Ikvienam ir vajadzīgs laiks, lai aprastu ar jaunu valūtu. Taču neredzīgiem cilvēkiem eiro ir papildus izaicinājums.

4.lpp. Otrā jaunība. Trīs likteņi uz mākslinieka audekla

Atklājot mākslas apvienības Konsuelo trīs dalībnieču gleznu izstādi, Pārventas bibliotēkas vadītājs Igeta Gredzena norāda, ka radošiem cilvēkiem ir viena lieliska priekšrocība – savā jubilejā viņi ne tikai saņem, bet arī paši pasniedz dāvanas. Šogad trīs ventspilnieces nolēmušas nosvinēt savu jubileju, atklājot gleznu izstādi. Natālija Nestore, Gaļina Šabrova un Natālija Boguša pievērsušās gleznošanai, kad viņām bija jau krietni pāri...

Sarkanais Krusts piedāvā aprūpi mājās

Nereti rodas nepieciešamība atrast savam slimam vai aiz vecuma nevarīgam tuviniekam kopēju. Vēl pavisam nesen tā bija problēma mūsu pilsētā. Tagad mājas aprūpes pakalpojumus sniedz Latvijas Sarkanā Krusta Kurzemes komiteja.

5. lpp. Ventspils muzejs aicina

6.lpp. Sports. Puķītis: Soči deva neatsveramu pieredzi

7.lpp. Vide. Kas izdziedās pavasari?

Vēl mazliet – un debesis sašvīkās atlidojušo gājputnu kāši. Kurš no tiem ir īstais pavasara vēstnesis? Kura no spārnotajām radībiņām ar savu dziesmu atmodinās pļavas, laukus un arī cilvēkus?

Stintes uzdod mīklas

Zemledus makšķerēšanas sezona šoziem, šķiet, jau beigusies, tikai daži savādnieki, par kuriem stāsta anekdotes un kurus redzot pārējie neizpratnē nogroza galvas, vēl sēž uz ledus mežģīnēm.

Pie veikala velti gaida saimnieku

Mazais, gaiši brūnais sunītis, piesiets pie statīva veikala Mego tuvumā, nosēdēja visu dienu – līdz pat veikala slēgšanai plkst. 22. Tikai tad cilvēki attapās, ka sunītis aizmirsts vai pamests.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: