No nākamās nedēļas Ventspils skolās topošo pirmklasnieku vecāki varēs iepazīties ar iespējamajām skolām, kurās viņi skolas gaitās palaidīs savus bērnus.

Tuvākajās dienās savas durvis vecāku apskatei vērs astoņas Ventspils izglītības iestādes.

 

22. janvārī vecāki varēs apmeklēt Ventspils 4. vidusskolu un 1. pamatskolu. 4. vidusskolā ar 1. klašu un 6-gadīgo bērnu vecākiem plāno tikties plkst. 18 aktu zālē 3. stāvā, savukārt 1. pamatskolā tikšanās ar nākamajiem 1. klašu vecākiem notiks plkst. 18.

 

2. pamatskola aicina nākamos pirmklasniekus un viņu vecākus 24. janvārī plkst. 13.15, no sākuma mēģinot cits citu iepazīt, mācīties sadarboties un tad aicina turpināt šīs tikšanās regulāri ik mēnesi, papildinot tās ar muzikālām izrādēm, dziedāšanu un dejošanu, sportošanu un pētījumiem. Tikšanās notiks arī 17. februārī, 12. martā un 9. aprīlī.

 

3. vidusskolā tikšanās ar nākamo pirmklasnieku vecākiem notiks 25. janvārī, visi interesenti tiek laipni aicināti plkst. 11. 5. vidusskolā vecākus uz tikšanos gaida 28. janvārī plkst. 18.30. Būs iespēja iepazīties ar nākamā gada 1. klašu audzinātājām un skolu. Vecāki tiek gaidīti kopā ar bērniem.

 

Arī Centra sākumskola atver savas durvis topošajiem pirmklasniekiem un viņu vecākiem, kas notiks 29. janvārī plkst. 12. Savukārt 2. vidusskola aicina skolu un tās draudzīgo atmosfēru iepazīt 1. februārī plkst. 10. 6. vidusskolā vecāku diena topošajiem pirmklasniekiem notiks 27. februārī. Dienas kārtībā - atklātās stundas no plkst. 8.10 līdz 13.20 (113. kabinetā latviešu plūsmai un 227. kabinetā krievu plūsmai), vecāku tikšanās ar skolas vadību un skolotājiem paredzēta 256. kabinetā plkst. 18.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: