Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieks Normunds Grūbis un Ventspils iecirkņa priekšnieks Ģirts Kokins pasniedza ilggadējam Ventspils pilsētas Pašvaldības policijas priekšniekam Jānim Arājam Valsts policijas apbalvojumu „Goda zīme”.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieks Normunds Grūbis, pasniedzot apbalvojumu, pateicās Jānim Arājam un viņa vadītajai Ventspils Pilsētas pašvaldības policijai par sadarbību ar Valsts policiju.

 

Grūbis savā uzrunā atsaucās uz Valsts policijas priekšnieka, ģenerāļa Inta Ķuža teikto, ka bez Ventspils pilsētas Pašvaldības policijas ieguldījuma sabiedriskās kārtības nodrošināšanā Ventspils pilsētā Valsts policija būtu kā bez rokām, un izteica cerību uz tikpat sekmīgu sadarbību arī turpmāk.

 

Šogad Valsts policija atzīmēja 95 gadu jubileju. Šai jubilejai par godu Valsts policija iedibināja Valsts policijas apbalvojumu „Goda zīme”, kura mērķis ir paust atzinību par nozīmīgu ieguldījumu Valsts policijas uzdevumu īstenošanā un attīstības veicināšanā, kā arī par priekšzīmīgu un godprātīgu darba pienākumu izpildi un labiem darba rezultātiem.

 

Jānis Arājs vada Ventspils pilsētas Pašvaldības policiju jau 20 gadus – kopš 1993.gada maija. Ventspils pilsētas Pašvaldības policija ir izveidota 1992. gada 26. oktobrī.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: