Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Aicina svinēt kopā

Šogad Ziemassvētku laiks bagātīgi lutina mūs ar brīvdienām. Tā ir iespēja mierīgi pabūt kopā ar ģimeni, aiziet uz svētku dievkalpojumu, kā arī doties uz kādu no kultūras dzīves organizatoru sarūpētajiem pasākumiem.

Ikviena pianista, mūziķa sapnis...

...ir Steinway firmas flīģelis, tā šī brīnišķā instrumenta skanējumu novērtējis Raimonds Pauls. Tagad tāds sapnis piepildāms arī Jaunrades namā. Pirmo reizi flīģeli ieskandināja atzinību guvušais pianists Reinis Zariņš.

 

2.lpp. Viedoklis: «Rituāls», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Konfūcijs ir teicis: Es līdz šim neesmu saticis cilvēku, kurš mīlētu tikumu tikpat ļoti, kā viņš mīl skaistumu. Taču patiess, īsts skaistums nav rodams bez viena no tikumiem – darba tikuma. Ja cilvēki visi kā viens mīlētu savu darbu, skaistums būtu visapkārt.»

3.lpp.

Cimdiņā – Piparkūku tracis

Atbalsta centrā ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām Cimdiņš Ziemassvētku pasākumā vakar pulcējās tuvi un tāli ciemiņi.

VeA noskaidro labākos

Jau astoto gadu Ventspils Augstskola (VeA) aizvadīja vienu no lielākajiem pasākumiem – Gada balva, kura laikā dažādās nominācijās tika noteikti labākie no labākajiem.

 

4.lpp. Novadā. Sāk iezīmēt budžeta aprises

Ventspils novada dome sākusi nopietni strādāt pie nākamā gada budžeta veidošanas, ko plāno apstiprināt 23. janvārī. Budžetā plānotas izmaiņas sociālajā palīdzībā.

Privilēģiju kartes kuplajām ģimenēm

Ventspils novada dome, tāpat kā vairākas citas pašvaldības, iecerējusi daudzbērnu ģimenēm izsniegt Goda ģimenes jeb atlaižu un privilēģiju kartes.

Izgaismos baznīcu

Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, luterāņu baznīca Landzē tiks izgaismota īpaši – tādējādi vairojot Ziemassvētku gaišumu un piepildot kāda cilvēka vīziju.

 

5.-6.lpp. TV programma

7.lpp. Ventspils siltums informē.

 

8.lpp.

Reklāma.

Frisbijisti nostiprinās čempionāta vidusdaļā

Pārventas sporta hallē notika Latvijas frisbija čempionāta telpās otrās kārtas spēles. Tajās vislabāk veicās Ventspils vīriešu komandai Flying Worms, kas četrās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras, vienā no tām pārspējot otru ventspilnieku vienību – Probably Some Latvians.

 

9.lpp. Intervija. Tā bija liela uzdrīkstēšanās

Par 25 gadus seniem notikumiem, par smalkajām robežām un pašnovērtējumu, par naudu un caursišanas spējām, kā arī par daudz ko citu lasiet intervijā ar Ventspils domes ilggadējo priekšsēdētāju Aivaru Lembergu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: